Desta major de Gelida

Dada castellera de Gelida

PILAR DE DOL

Pilar de dol per les victimes de Barcelona i Cambrils, Valls Casa Caritat.

SEGONA DIADA DE LA IL.LUSIÓ

La colla surt al programa La 7mana

desde el minut 6.30Publicado el 1 jun. 2015
Un programa que cada divendres ofereix un total de 4 reportatges amb alguns dels temes més destacats que s’han produït al Vallès Occidental en els últims 7 dies. Una forma d’apropar-nos a la realitat més propera del territori abordada en profunditat. Per entendre tot allò que passa i perquè passa al nostre territori.
Una producció de Canal Terrassa per la Xarxa de Televisions Locals.

Actuació plaça les Erbes Verona

Viatge a Verona

pilar de 4

Badalona viu la Festa de la Inclusió. Ni més... ni menys: Iguals!

Publicado el 12 abr. 2015
Aquest dissabte ‎Badalona ha celebrat la Festa de la Inclusió. Una jornada lúdica i festiva que sota el lema: 'Ni més... ni menys: Iguals!', té l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional fent-les visibles al carrer.

La diada ha començat amb una participativa Marxa per la Diversitat que ha sortit des de la plaça de l'Assemblea de Catalunya fins a arribar a Pompeu Fabra on s'han desenvolupat totes les activitats.

La Festa de la Inclusió s'ha organitzat per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra el 3 de desembre i que es va haver de suspendre per causes meteorològiques. La jornada ha estat organitzada per totes les entitats agrupades en la Plataforma 3D amb la col·laboració de l'Àrea de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Badalona. "Cada 3 de desembre a Badalona es fa una jornada sobre la discapacitat, on totes les entitats posaven els seus estands a la plaça de la Vila, però les entitats van pensar que havien de donar un caire més dinàmic a la jornada, centrar-lo no només en la reivindicació, que també hi és, sinó dotar-lo d'un caire més festiu, mostrar una altra cara de la diversitat, fer-la visible al carrer" explica la Cinta Casaril, tècnica de Serveis Socials.

Així totes les entitats unides han mostrat aquesta cara més alegre. A Badanotis hem parlat amb algunes d'elles. Per exemple amb la Plataforma Deixem de Ser Invisibles, Fundació SIQUE, que prepara per als pròxims dies la seva activitat més grossa, i també la Fundació Badalona Capaç des d'on s'han recollit signatures per demanar que es desbloquegi el projecte del nou centre ocupacional.

La lectura del manifest a càrrec del meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, Contes, una cercavila amb la participació dels Castellers de la Il·lusió de Vall, colla castellera inclusiva; les colles tabaleres com ara el grup de percussió de diables Kapaoltis del barri de Llefià de Badalona; el grup de percussió de diables i diablesses de Tronada de Sant Adrià; Ku-kum-ku de Barcelona; Skamot Diabòlik de l'Hospitalet; els tabalers dels Diables de Sants, i els gegants de Premià de Mar amb el gegant adaptat per tothom, Martí.

La Plataforma 3D està formada per l'ASPACE, l'Associació pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies (ASPANIN), la Fundació Privada Amiba, l'Associació pro persones amb retard mental Marenostrum, la Fundació Privada de Discapacitats Intel·lectuals Sique, la Llar de Persones Sordes de Badalona, Centres Residencials de l'IMSP, Escoles d'Educació Especial, l'Associació de familiars de malalts mentals del Barcelonès nord AFAMMEBAM, la Plataforma Deixem de Ser Invisibles, l'Associació de suport als discapacitats intel·lectuals ALVENT, Can Cet Centre d'inserció sociolaboral SL i la Fundació Badalona Capaç. També hi participen el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona, l'empresa municipal ENGESTUR, Guàrdia Urbana i Voluntaris Badalona. La marxa compta amb l'esponsorització de Laboratoris Menarini i ASPACE.
www.badanotis.com

Diada solidaria la montanyeta

3/5 carregat Centre la montanyeta 3 abril 2016

Diada de Sant Jordi Alcover

3/5 desc plaça Nova d'Alcover 17 abril 2016

Diada de Sant Jordi d'Alcover

P/4f desc plaça Nova d'Alcover 17 abril 2016

Diada de Sant Jordi d'Alcover

Pilars de 3 descarregats plaça Nova d'Alcover 17 abril 2016

TEMPORADA 2015

Castellers de la Il·lusió - Actuació a Gelida (Alt Penedès)

Castellers de la il.lusió,intercanvi amb la Muixeranga de Vinaròs

Vinaròs News, trobada amb il·lusió, 23-7-16